Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Service en dienstverlening staan centraal bij onze innovatieve kantoorinrichting

Met onze innovatieve kantoorinrichting helpen we u bij het creëren van een efficiënte werkplek die de werkomgeving zowel visueel als functioneel verbetert. Of u uw bestaande bedrijfspand opnieuw wilt inrichten met innovatief kantoormeubilair of gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand: Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout zorgt voor een gepaste oplossing.

Uw kantoorruimtes opnieuw inrichten met innovatief kantoormeubilair

Als specialist in kantoor- en projectinrichting hebben wij jarenlange ervaring met en uitgebreide productkennis van innovatief kantoormeubilair. Daardoor zijn wij een uitstekende partner voor uw innovatieve kantoorinrichting.

Bent u in een oriënterende fase voor een ontwerp, heeft u al ideeën of zelfs al een uitgewerkt plan voor uw bedrijfspand? Wij stappen op ieder gewenst moment in het project: bij de inventarisatie, het vlekkenplan, het uitwerken van uw ideeën, de ontwerpfase, het materialiseren, het calculeren of de realisatie.

Wij bieden standaard- en maatwerkoplossingen aan voor de inrichting van uw bedrijfspand met innovatief kantoormeubilair. Onze expertise zetten we in om optimaal in uw behoefte te kunnen voorzien. Door onze hechte en gelijkwaardige relatie met onze fabrikanten en leveranciers, zijn we samen verantwoordelijk voor uw tevredenheid voor innovatieve kantoorinrichting.

Projecten met ons innovatief kantoormeubilair

De altijd veranderende manier van werken op kantoren vraagt om een flexibele werkomgeving. Of het gaat om ontmoeten, overleggen, vergaderen, werken, concentreren of ontspannen: onze techniek maakt het mogelijk en ons productassortiment aan innovatief kantoormeubilair past zich hier continu op aan.

Productgroepen voor kantoorinrichting

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke productgroepen voor uw innovatieve kantoorinrichting geschikt zijn.

Wilt u ons inschakelen voor innovatieve kantoorinrichting? Of heeft u een meubelstuk uit ons innovatief kantoormeubilair op het oog? Neem dan contact met ons door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl en maak een afspraak bij ons in Noordwijkerhout. Wij helpen u graag een optimale werkomgeving te realiseren.

Back To Top