Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Bureaustoelen

Ergonomische bureaustoelen

Voor iedere werkplek een geschikte dynamische bureaustoel. Ons assortiment bureaustoelen van gerenommeerde Europese fabrikanten voldoen aan alle ergonomische normen zoals de NEN-1812 en de NPR-1813. De bureaustoelen zijn uitgevoerd met gebruiksvriendelijk technieken om deze snel en eenvoudig te kunnen verstellen.

Naast de bekende 2D synchroon-mechanieken leveren wij ook de dynamische 3D synchroon-mechanieken voor een actieve zithouding. ErgoBalance is een comfortabele 3D zit-techniek wat verkrijgbaar is op meerdere van onze modellen. In onze showroom kunt kennis maken met deze nieuwe manier van gezond zitten. Aansluitend aan de levering van de bureaustoelen verzorgen wij ook gebruiksaanwijzingen en zit-instructies zowel individueel als in groepsverband. Hierbij adviseren wij o.a. over zithouding, bureauhoogte en de positie van het beeldscherm.

Ook verzorgen wij bureaustoelen voor specifieke toepassingen zoals; medische bureaustoelen, industriële bureaustoelen, zadel krukken, hoge baliestoelen, en 24-uur stoelen.

Arthur Turk en Ben van Rossum

Bureaustoelen

Bureaustoelen zijn verkrijgbaar in alle soorten en prijscategorieën met ergonomische synchroon-mechanieken en multifunctionele armleuningen.
Maar heeft u deze ergonomische opties daadwerkelijk nodig? Dragen deze daadwerkelijk iets bij aan uw zitcomfort?
Welke bureaustoel het beste bij u past? vraag het aan ons, wij laten u alle mogelijkheden zien en we adviseren u graag.

Back To Top