Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Akoestiek op kantoor

Wij verbeteren uw akoestiek!

In een ruimte kunnen meerdere geluidsbronnen aanwezig zijn, bijvoorbeeld stemgeluid en omgevingsgeluid. De overdracht van dit geluid tussen de werkplekken en de reflecties tegen wanden, vloeren en plafonds zorgen voor hinderlijke nagalm en slechte akoestiek. Wij kunnen de bron voor u achterhalen en brengen de reflecties in kaart zodat wij vervolgens een passende oplossing voor u kunnen uitwerken.

Het spraak frequentiegebied ligt bijvoorbeeld tussen de 250 Hz en 4000 Hz door het toepassen van geluidsabsorberende materialen met de juiste NRC-waarde (absorptiecoëfficiënt) op de plekken waar het geluid wordt overgedragen en gereflecteerd verdwijnt de nagalm en verbeterd de akoestiek. Een goede akoestiek in de werkomgeving verminderd stress, verhoogt de concentratie en heeft een positief effect op de productiviteit en welzijn van uw medewerkers.

Wij bieden een breed assortiment akoestische producten passend in ieder interieur. Van eenvoudige akoestische materialen, geluidsabsorberende bureaupanelen tot akoestisch meubilair. Wilt u de akoestiek in een ruimte verbeteren of een akoestisch probleem oplossen? Neem dan contact met ons op.

Arthur Turk & Ben van Rossum

Akoestiek Multipanels

De akoestiek in een ruimte is afhankelijk van absorptie en reflectie. De grootte, afwerking en inrichting van een ruimte zijn hierin belangrijke factoren. Door het toevoegen van geluidsabsorberende materialen wordt de nagalm verminderd en verbeterd de akoestiek.
Turk & van Rossum projectinrichters heeft maatwerk oplossingen standaard in het assortiment.

Back To Top