Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Esthetiek en functionaliteit perfect in balans met onze zorginrichting

Zorginstellingen vragen om een aangepaste aanpak voor de ergonomische zorginrichting. Als projectinrichter maken we daarom gebruik van zorggeschikte stoffen. Deze zijn 100% waterdicht, veilig en comfortabel, zonder daarbij in te hoeven leveren op een gezellige, fijne en huiselijke sfeer.

bij publicatie altijd toestemming vragen aan debeeldredacteur.nl

Speciale meubels voor de zorg

Wij zorgen voor functioneel zorgmeubilair dat tegelijkertijd bijdraagt aan een aangename sfeer. Deze hebben een ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, zijn stapelbaar en hebben eenvoudig uitneembare onderdelen. Deze producten zijn uit te breiden met verschillende hulpstukken. Daarom is dit meubilair voor ergonomische zorginrichting perfect voor gebruik in uw zorginstelling.

Met onze ergonomische zorginrichting laten we uw cliënten genieten van het gewenste comfort, zonder daarbij in te leveren op design. Deze producten zijn makkelijk te reinigen door de uitneembare zitting en het waterafstotend materiaal. Daarbij gebruiken we ook ergonomisch verantwoorde producten, zoals armleuningen met speciale grip wat het opstaan vereenvoudigt.

Projecten

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan producten voor ergonomische zorginrichting die uitermate geschikt zijn voor de ouderen-en gehandicaptenzorg. Uit ervaring begrijpen wij de specifieke wensen van zorginstellingen. Wij helpen u daarom met de totaalinrichting waarbij esthetiek en functionaliteit perfect in balans zijn.

Maak kennis met onze specialisten voor ergonomische zorginrichting

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke productgroepen voor uw inrichting geschikt zijn. Neem daarom contact op met onze locatie in Noordwijkerhout door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl. Wij helpen u graag met een sfeervolle en ergonomische zorginrichting.

Back To Top