Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Vergadermeubelen

Vaak worden vergaderingen gehouden in ruimtes met vergadermeubelen die hier speciaal voor op maat gemaakt zijn. Wat is eigenlijk belangrijk bij het inrichten van deze vergaderruimtes? Dat hangt helemaal af de wensen voor uw bedrijf! Wat voor soort vergaderingen wilt u houden? Houdt u van een formele of informele sfeer? Wilt u er presentaties geven? Voor hoeveel mensen wilt u de ruimte geschikt maken? Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout helpt u graag met het vinden van de juiste vergadermeubelen en maakt deze geheel op maat.

Comfortabele vergadermeubelen op maat voor het beste resultaat

Het is belangrijk dat u kiest voor comfortabele vergadermeubelen, die wij, als projectinrichter uit regio Leiden, geheel op maat kunnen maken. Dankzij lekker zittende ergo-balance-bureaustoelen blijven de deelnemers van een vergadering geconcentreerder en scherper. Zeker wanneer u een lange bespreking heeft, is deze mate van comfort geen overbodige luxe. Ook op het gebied van tafels heeft u een ruime keuze. Kiest u voor een ronde, vierkante of ovale tafelvorm om uw overleg aan te houden? Welke kleur en afmetingen past het beste bij uw kantoorinrichting? Geef uw wensen door en samen creëren we een inspirerende vergaderruimte waar goede besluiten genomen gaan worden.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Schakel ons in voor uw kantoorinrichting

Bent u naar meer op zoek dan vergadermeubelen op maat voor de vergaderruimtes? Wilt u ook de andere ruimtes van uw kantoor aanpakken? Voor zowel de kantoorinrichting als de projectstoffering schakelt u ons bedrijf in. Ontdek de vele mogelijkheden door een afspraak te maken via (0252) 46 32 90 of info@turkvanrossum.nl. Wij helpen u graag bij het realiseren van een efficiënte werkomgeving in regio Noordwijkerhout.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top