Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Design horecameubelen en het verzorgen van horeca-inrichting

Als projectinrichter uit regio Haarlem bieden wij een breed aanbod aan standaard- en maatwerk design horecameubelen aan, geschikt voor zowel binnen als buiten. Bekijk bijvoorbeeld onze horeca-loungebanken. Met onze restaurantinrichting en horeca-inrichting op maat zorgen wij voor een sfeervolle ruimte om uw gasten te ontvangen.

bij publicatie altijd toestemming vragen aan debeeldredacteur.nl

Inrichtingsvoorstel voor uw design horecameubelen

De functionaliteit tonen wij u in een tweedimensionaal voorstel voor uw restaurantinrichting of andere horeca-inrichting. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de inrichting van uw bedrijfspand, zoals de indeling, de routing en de capaciteit van uw hotel, restaurant of café. Ook krijgt u bijvoorbeeld een goed beeld van de integratie van stijlvolle en functionele horeca-loungebanken.

Onze creativiteit verwerken wij in een driedimensionaal inrichtingsontwerp, zodat u de sfeervolle ambiance waarin u uw gasten kunt ontvangen kan voelen. De kleuren en materialen van onze design horecameubelen, zoals horeca-loungebanken, worden gepresenteerd op een moodboard. Dit samen geeft u een goede indruk van het eindresultaat, passend bij uw horecaonderneming.

Projecten op het gebied van restaurantinrichting

Het is van belang dat uw horeca-inrichting past bij uw restaurant, café of hotel. Wij weten uw wensen perfect te vertalen naar een sfeervol ontwerp met design horecameubelen, zoals horeca-loungebanken, van uitstekende kwaliteit. Doe alvast inspiratie op bij onze eerdere projecten en ontdek wat wij voor uw horeca-inrichting of restaurantinrichting kunnen betekenen.

Ontdek onze productgroepen voor uw horecazaak

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke design horecameubelen voor uw restaurantinrichting geschikt zijn, zoals horeca-loungebanken of Solero-parasollen. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Turk & van Rossum projectinrichters. U bereikt onze locatie in Noordwijkerhout door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door te e-mailen naar info@turkvanrossum.nl. Wij helpen u graag een stijlvolle en praktische inrichting van uw horecazaak te realiseren.

Back To Top