Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Ergo-balance-bureaustoelen

Wilt u voor een comfortabele én stijlvolle werkplek zorgen met ergo-balance-bureaustoelen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Turk & van Rossum Projectinrichters in Noordwijkerhout. Wij weten als geen ander hoe we functionele en praktische werkplekken moeten realiseren om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Daarnaast voorkomt u met de ergo-balance-bureaustoelen klachten door overbelasting aan de rug, nek of schouders. Zo zorgt u voor een praktische en mooie werkplek!

Combineer comfort en design met onze ergo-balance-bureaustoelen

Als projectinrichter uit Noordwijkerhout weten wij efficiënte werkplekken te creëren. Wij zien steeds vaker dat bedrijven flexplekken aanbieden. Het is hierbij van groot belang dat u makkelijk verstelbare bureaustoelen aanschaft, zodat uw medewerkers gemakkelijk op hun gewenste hoogte en in hun positie kunnen zitten. Zo zorgt u voor ergonomisch-verantwoorde werkplekken die aan de juiste certificeringen voldoen. Naast dat ergo-balance-bureaustoelen erg praktisch zijn, zijn ze ook nog eens stijlvol. U bestelt bij ons ook:

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak met ons voor een optimale werkplek

Wilt u ergo-balance-bureaustoelen of andere vergadermeubelen aanschaffen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij bespreken dan graag met u wat we voor u kunnen betekenen. U bereikt ons telefonisch via (0252) 46 32 90 of per e-mail via info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top