Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Arbo-bureaustoel

Een goedgekeurde Arbo-bureaustoel is erg belangrijk op kantoor. Deze stoelen zorgen ervoor dat uw werknemers ergonomisch goed kunnen werken. Doordat deze stoel veel verstelbare mogelijkheden heeft, is de zitplaats naar ieders wens aan te passen. Een goede werkhouding zorgt vervolgens weer voor een verhoogde productiviteit. Dat is natuurlijk wat u wenst als werkgever, nietwaar? Bij Turk & van Rossum Projectinrichters in Noordwijkerhout vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden.

Verhoog de productiviteit van uw werknemers met een Arbo-bureaustoel

Tegenwoordig hebben steeds meer werknemers een zittend beroep. Het is daarom belangrijk dat de bureaustoel op de juiste manier is afgesteld. Op die manier kunt u een verkeerde werkhouding voorkomen. Wanneer een bureaustoel bijvoorbeeld te hoog is ingesteld, kan dit vervelende klachten veroorzaken. In de wetten die door de Arbo zijn vastgelegd, is opgenomen dat een goedgekeurde Arbo-bureaustoel verstelbaar moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan het afstellen van de hoogte, de rugsteun, de zitdiepte en de armleuningen. Met een Arbo-bureaustoel van Turk & van Rossum zorgt u met elektrisch verstelbare werkplekken voor de juiste werkhouding voor uw werknemers en verhoogt u de productiviteit binnen uw bedrijf! U bestelt bij ons daarnaast ook:

bureaustoel

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op en realiseer een prettige werkomgeving

Een prettige werkomgeving vraagt uiteraard om meer dan een Arbo-bureaustoel. Daarom verzorgen wij graag de complete inrichting van uw bedrijfspand. Van de kantoorinrichting tot aan projectstoffering, wij houden rekening met aspecten als functionaliteit, ergonomie, duurzaamheid en sfeer. Voor persoonlijk advies of meer informatie bereikt u ons bedrijf in Noordwijkerhout via (0252) 46 32 90 of info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top