Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > NPR-1813-bureaustoel

Bent u op zoek naar een NPR-1813-bureaustoel? Dan kunt u terecht bij de specialisten in kantoorinrichting van Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout. Wij hebben diverse ergonomische producten in huis die niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook uiterst stijlvol. Zo bent u verzekerd van een sfeervolle en praktisch werkplek voor u en uw medewerkers die voldoen aan alle veiligheidseisen.

Realiseer een comfortabele werkplek met een NPR-1813-bureaustoel

Als specialist in kantoorinrichting weten wij uw kantoor optimaal in te richten, zodat uw medewerkers optimaal kunnen presteren. Een bureaustoel is hierbij van groot belang, zodat werknemers geen last krijgen van overbelastingsklachten. Doordat wij werken met een NPR-1813-bureaustoel, bent u bij ons altijd verzekerd van een bureaustoel die aan alle wettelijke normen voldoet op het gebied van veiligheid en ergonomisch verantwoorde werkplekken. Met deze Arbo-bureaustoelen bent daarom verzekerd van optimaal comfort voor uw werknemers.

bureaustoelen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak en bestel uw producten

Wilt u een NPR-1813-bureaustoel aanschaffen voor uw bedrijfspand? Maak een afspraak bij onze specialisten uit Noordwijkerhout, zodat u direct weet wat zij voor u kunnen beteken op het gebied van bedrijfsinterieur. U bereikt ons door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top