Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > NEN-1812-bureaustoel

Bent u op zoek naar een NEN-1812-bureaustoel voor uw personeel? Dan schakelt u Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout in. Voor uw personeel kunt u bij ons terecht voor functionele, stijlvolle én comfortabele werkplekken. Zo voorkomt u overbelastingsklachten en verhoogt u de productiviteit binnen uw werkomgeving. Ontdek onze uitgebreide service en diensten op het gebied van kantoorinrichting.

Een ergonomische werkplek met een NEN-1812-bureaustoel

Flexibel werken of hybride werken is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Waar iedereen voorheen eigen werkplekken had, werken bedrijven steeds vaker met flexplekken. Het is daarom erg belangrijk om te werken met verstelbare bureaustoelen, zodat uw werknemers veilig en comfortabel hun werk uit kunnen voeren. Hierdoor lopen zij geen risico op het ontwikkelen van lichaamsklachten. Ontdek ons assortiment of vraag ons om advies over de aanschaf van een NEN-1812-bureaustoel voor uw personeel. Deze voldoet aan de Arbo-normen en is gemakkelijk aan te passen voor een optimale werkhouding. Naast de wat verouderde term NEN-1812, voldoen onze stoelen ook aan de NPR-1813-normen.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak kennis met onze diensten op het gebied van kantoorinrichting

Wilt u een NEN-1812-bureaustoel aanschaffen voor uw personeel? Maak dan een afspraak bij ons in Noordwijkerhout en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoorinrichting. Wij zorgen zo samen met u voor een comfortabele en stijlvolle werkplek. U bereikt ons telefonisch via (0252) 46 32 90 of per e-mail via info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top