Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Projectinrichter

Wilt u een projectinrichter inschakelen voor de totaalinrichting van uw onderneming? Schakelt u Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout in. Al jarenlang helpen we bedrijven om de productiviteit te verhogen door een inspirerende werkomgeving. Ontdek hoe wij u kunnen helpen door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Laat een inspirerende totaalinrichting creëren door een ervaren projectinrichter

Wilt u ons als projectinrichter inschakelen omdat u verhuisd bent naar een nieuw pand? Of wilt u uw bestaande pand opnieuw inrichten om de productiviteit op de werkvloer te verhogen? Wij helpen u in alle gevallen met het creëren van een efficiënte werkomgeving aan de hand van onze totaalinrichting. Comfort, stijl en functionaliteit dienen in iedere omgeving hand in hand te gaan. Wij begrijpen dat als geen ander en weten een sfeervol en praktisch kantoor voor uw bedrijf in te richten met hoogwaardige projectstoffering en meubilair.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Realiseer de juiste sfeer met onze totaalinrichting

Iedere werkomgeving is anders. Waar in het ene kantoor veel wordt overlegd, vraagt het andere kantoor juist om veel stiltewerkplekken. Doordat iedere ruimte uniek is en er een eigen sfeer hangt, is het belangrijk dat de totaalinrichting van uw kantoor exact voldoet aan uw wensen en past bij uw bedrijf. Wij gebruiken onze expertise optimaal om uw wensen te realiseren en weten als projectinrichter hoe wij voor uw bedrijf een zo optimaal mogelijke werkomgeving en akoestiek kunnen realiseren.

Bel ons op en vertel ons uw wensen

Wij horen graag waarvoor u ons als projectinrichter wilt inschakelen. Vertel ons wat uw wensen zijn en op basis van uw wensen ontwerpen wij een creatieve totaalinrichting voor u. Samen realiseren we een werkomgeving waarmee u volledig tevreden bent. Bent u benieuwd hoe wij uw werkomgeving onder handen kunnen nemen? Neem dan contact op met ons bedrijf in Noordwijkerhout via (0252) 46 32 90 of info@turkvanrossum.nl. Laat de complete inrichting en projectstoffering door ons verzorgen en haal uitstraling in huis!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top