Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Elektrisch verstelbare werkplekken

Bent u op zoek naar elektrisch verstelbare werkplekken voor bij u op kantoor? Dan schakelt u de ervaren specialisten van Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout in. In onze meubelcollectie vindt u stijlvolle, praktische én efficiënte kantoorinrichting, zodat uw werknemers hun werk optimaal kunnen verrichten. Als u met flexplekken werkt, is het aan te raden om elektrisch verstelbare werkplekken te overwegen. Zo kan iedere werknemer een ergonomische werkplek inrichten en de beste prestaties leveren.

Realiseer elektrisch verstelbare werkplekken voor uw kantoor

U ziet het steeds vaker op kantoren: flexplekken. In plaats van een vaste werkplek voor medewerkers, kiest iedereen iedere dag weer een andere plek om aan te werken, omdat steeds meer mensen hybride werken of thuiswerken. In dat geval is het verstandig om onze elektrisch verstelbare werkplekken te bekijken. Met deze werkplekken kunnen werknemers hun bureau, beeldscherm en bureaustoel eenvoudig verstellen. Zo kan iedereen met een goede werkhouding aan de slag en voorkomt u overbelasting. Bij Turk & van Rossum Projectinrichters helpen wij u een optimale werkomgeving te realiseren met een gedegen ontwerp. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak bij onze experts

Wilt u onze elektrisch verstelbare werkplekken bekijken? Maak dan een afspraak op onze locatie in Noordwijkerhout en wij laten graag zien wat wij voor uw kantoorinrichting en kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl. Wij zorgen samen met u voor een optimale werkomgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top