Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Zorgmeubilair

Het aanschaffen van innovatief zorgmeubilair voor zowel bewoners als bezoekers van een zorginstelling vereist een speciale aanpak. Zorgmeubilair dient namelijk over bepaalde eigenschappen te beschikken. Zo worden de meubelen intensief gebruikt, waardoor het belangrijk is dat ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast moeten de meubelen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort. Kortom, bij het aanschaffen van innovatief zorgmeubilair moet u met diverse eisen rekening houden. Turk & van Rossum Projectinrichters, gelegen in Noordwijkerhout, helpt u graag bij deze zoektocht naar geschikt meubilair voor uw praktijk.

Creëer een huiselijke sfeer met ons innovatief zorgmeubilair

Naast dat innovatief zorgmeubilair comfortabel moet zijn, is het ook belangrijk dat het een huiselijke sfeer uitstraalt. Voor zowel de bewoners als de bezoekers van een zorginstelling, is het namelijk prettig om in een sfeervolle kantine of woonkamer plaats te kunnen nemen. In een omgeving met sfeervolle zorginrichting voelt u zich namelijk meer op uw gemak. Ook speelt hygiëne bij meubilair voor zorginstellingen een grote rol. Om aan de eisen op het gebied van hygiëne te voldoen, maken wij gebruik van zorggeschikte stoffen. Dit houdt in dat de stoffen 100% waterdicht, veilig en comfortabel zijn. Zo zorgt u voor een schone én stijlvolle inrichting van uw huisartsenpraktijk, ziekenhuis of woongroep.

Zorgmeubelen

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bekijk ons assortiment

Comfort, design en gemak: daar herkent u ons zorgmeubilair aan. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan innovatief zorgmeubilair aan waarbij esthetiek en functionaliteit perfect in balans zijn. Heeft u interesse in ons meubilair voor uw praktijk, bijvoorbeeld voor de gehandicaptenzorg? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. U bereikt onze locatie in Noordwijkerhout via (0252) 46 32 90 of info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top