Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Meubilair gehandicaptenzorg

Als u op zoek bent naar meubilair voor uw praktijk binnen de gehandicaptenzorg, dan schakelt u Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout in. Wij verkopen diverse meubels voor de zorg of realiseren de gehele projectinrichting van uw instelling. Niet alleen is ons meubilair praktisch en efficiënt, maar ook sfeervol. Zo zorgt u voor een prettige omgeving voor uw cliënten terwijl ze gezellig samen kunnen zijn met bezoek of andere bewoners.

Praktisch, comfortabel én stijlvol meubilair voor de gehandicaptenzorg

Onze specialisten hebben jarenlange ervaringen in het creëren van zorgmeubilair en gehele interieurs binnen de zorgsector. Wij leveren daarom maatwerk, aangezien wij de wensen en behoeften voor uw bedrijf perfect weten te vertalen naar uw praktijk in de gehandicaptenzorg. Zo kunnen wij een comfortabele, efficiënte en sfeervolle inrichting realiseren met ons meubilair voor zorginstellingen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan meubilair voor diverse takken binnen de zorgsector. Zo kiest u altijd voor meubilair dat goed bij uw praktijk in de gehandicaptenzorg past.

zorginrichting

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op voor geschikt meubilair

Wilt u meubilair aanschaffen voor uw werkzaamheden binnen de gehandicaptenzorg? Maak dan een afspraak bij ons in Noordwijkerhout en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons werk in de zorg? Neem contact met ons op door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top