Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Meubilair voor zorginstellingen

Bij Turk & van Rossum Projectinrichters kunt u meubilair bestellen dat specifiek ontworpen is voor zorginstellingen. Meubilair voor zorginstellingen, zoals verpleeghuizen, ziekenhuizen of huisartsenpraktijken, moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen op het gebied van hygiëne en comfort. Zo dienen de meubelen voor alle soorten zorginstellingen aangenaam te zijn en over de juiste afmetingen te beschikken. Bij Turk & van Rossum uit Noordwijkerhout weten we speciale meubels te creëren voor zorginstellingen, die ook sfeervol zijn. Zo zorgt u voor een prettige uitstraling in uw praktijk.

Prachtig en comfortabel meubilair voor zorginstellingen

De meubelen in zorginstellingen moeten comfortabel zijn voor zowel de bewoners als de bezoekers. Iedereen komt eens in de zoveel tijd wel eens in een zorginstelling: voor uzelf of wanneer u op bezoek gaat bij een familielid of kennis. Dan is het wel zo prettig wanneer u plaats kunt nemen in een sfeervol ingerichte kantine of woonkamer met comfortabele meubelen, die specifiek zijn ontwerpen voor zorginstellingen. In een knusse omgeving voelt u zich namelijk meer op uw gemak. Onze speciale meubels voor zorginstellingen dragen hieraan bij.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Meubelen van zorggeschikte stoffen

Naast comfort en uitstraling is ook de hygiëne van meubilair van groot belang in alle zorginstellingen, zoals de gehandicaptenzorg. Om aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne te voldoen, maken wij bij meubelen voor zorginstellingen gebruik van zorggeschikte stoffen. Deze stoffen zijn 100% waterdicht, veilig en comfortabel. Met deze meubelen voor zorginstellingen zorgt u voor een veilige en schone werkomgeving voor u en uw patiënten.

Maak een afspraak voor speciale meubels voor zorginstellingen

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan meubilair voor zorginstellingen aan, bestaande uit allerlei soorten speciale meubels. Heeft u interesse in onze uitgebreide service op het gebied van zorginrichting? Neem contact op met ons bedrijf in Noordwijkerhout via (0252) 46 32 90 of info@turkvanrossum.nl en vertel ons waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag met uw aanvraag voor zorgmeubilair.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top