Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Inrichting kantine

Wilt u voor een sfeervolle inrichting van uw kantine zorgen? Dan kunt u terecht bij de specialisten van Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout. Wij zorgen namelijk voor stijlvolle en praktische ontwerpen voor bedrijfskantines, horecazaken en zorginstellingen. Zo zorgt u voor een prettige pauzeplek voor uw medewerkers en of gasten. Maak een afspraak en wij voorzien u van deskundig advies voor een optimale inrichting van uw bedrijfskantine!

Wij zorgen voor een sfeervolle inrichting van uw kantine

Het is belangrijk om goed na te denken over de inrichting van uw kantine. Dit is namelijk een plek waar uw medewerkers echt even tot rust kunnen komen of waar u gasten ontvangt. Wij zorgen daarom voor ontwerpen die niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar ook stijlvol en sfeervol. Zo zorgt u voor een echt huiskamergevoel binnen uw kantoor of bijvoorbeeld zorginstelling. U bespreekt uw wensen met onze specialisten, waarna wij aan de slag gaan met een ontwerp dat perfect past bij uw werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van een prachtige inrichting voor uw kantine!

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact op met onze specialisten voor een ontwerp

Wilt u een functionele en stijlvolle inrichting voor uw kantine realiseren? Of wilt u voor uw kantine buiten een Solero-parasol aanschaffen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak op onze locatie in Noordwijkerhout. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top