Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Verstelbare bureaustoel

Bent u op zoek naar een verstelbare bureaustoel om een comfortabele werkplek te creëren? Dan schakelt u Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout in. Bij ons bestelt u functioneel, ergonomisch én stijlvol meubilair om de werkplekken van uw kantoor zo optimaal mogelijk in te richten. U bestelt bij ons onder andere een bureaustoel met verstelbare armleuningen, zodat u flexplekken kunt creëren die voor al uw werknemers geschikt zijn. Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Een verstelbare bureaustoel met een ergonomisch design

Bij Turk & van Rossum uit Noordwijkerhout kunt u divers meubilair voor uw kantoor aanschaffen, waaronder een verstelbare bureaustoel. Een verstelbare bureaustoel is erg handig om aan te bieden als u veel met flexplekken werkt. Zo kan iedere werknemer de stoel aanpassen naar zijn of haar ideale zithouding, waardoor houdings- en overbelastingsklachten worden voorkomen. In ons assortiment vindt u onder andere een bureaustoel met verstelbare armleuningen om een goede werkhouding te stimuleren. Deze bureaustoelen zijn Arbo-goedgekeurd en erg stijlvol. Zo bent u verzekerd van een comfortabele én sfeervolle werkplek.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wilt u een bureaustoel met verstelbare armleuningen aanschaffen voor uw kantoor? Maak dan een afspraak en ontdek ons specialisme op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Wilt u graag deskundig advies ontvangen of bent u op zoek naar een bureaustoel met verstelbare armleuningen? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord. U bereikt ons door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top