Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Ontwerp kantoorinrichting

Wilt u een uniek ontwerp laten maken voor uw kantoorinrichting? Dat laat u met een gerust hart over aan Turk & van Rossum Projectinrichters uit Noordwijkerhout. Wij zijn specialist in kantoor- en projectinrichting. Wij zorgen voor een sfeervolle werkplek waarin uw werknemers optimaal hun werk kunnen verrichten. Dit doen we aan de hand van ergonomische kantoorinrichting, waarbij we stijl, comfort en functionaliteit combineren.

Wij maken een doordacht ontwerp voor uw kantoorinrichting

Wist u dat een goede kantoor- en projectinrichting invloed heeft op de bedrijfsresultaten? Een doordacht ontwerp voor uw kantoorinrichting is om die reden van groot belang. Zo gaan werknemers liever naar een mooie en aangename werkplek, wat een positief effect heeft op de gemoedstoestand en de prestaties. Ook wanneer werknemers de ruimte hebben, zal dit de productiviteit verhogen. Wij zorgen daarom voor een ruimtelijke en functionele ontwerp voor ergonomische kantoorinrichting met een goede akoestiek. Als u zakelijke relaties op uw kantoor ontvangt, maakt deze sfeervolle kantoorinrichting een positieve eerste indruk op uw gasten.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Een expert in kantoor- en projectinrichting

Voor iedere kantoorinrichting bieden wij een ontwerp op maat. Door onze ruime ervaring als projectinrichter in regio Haarlem op het gebied van kantoor- en projectinrichting zijn wij in staat om een ergonomische kantoorinrichting geheel naar uw wensen te creëren. Vertel ons hoe u de inrichting voor ogen heeft, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan. Van de verlichting en akoestiek tot aan de projectstoffering: de gehele inrichting verzorgen wij voor u.

Maak een afspraak en win deskundig advies in voor ergonomische kantoorinrichting

Wij helpen u graag door een uniek ontwerp te creëren, zodat u nog productiever kunt werken vanuit uw inspirerende en ergonomische kantoorinrichting. Hierbij houden we rekening met aspecten als ergonomie, sfeer, duurzaamheid en functionaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoor- en projectinrichting of vergadermeubilair? Neem dan gerust op contact met ons bedrijf in Noordwijkerhout op door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door te e-mailen naar info@turkvanrossum.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top