Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Projectinrichting Leiden

Zoekt u een specialist in projectinrichting die u kan helpen bij het inrichten van uw kantoor of bedrijfspand in Leiden of elders in Zuid-Holland? In Noordwijkerhout is Turk & van Rossum Projectinrichters gevestigd. Wij verzorgen de complete inrichting van bedrijfspanden, waarbij we rekening houden met essentiële aspecten als functionaliteit, ergonomie, sfeer en duurzaamheid. Een complete restyle of een kleine verandering, wij ontzorgen u graag.

Schakel de hulp in van een specialist in projectinrichting nabij Leiden

Projectinrichting is eigenlijk alles wat te maken heeft met het inrichten van uw werkomgeving. Heeft uw onderneming een grote groei doorgemaakt en wilt u ons inschakelen voor de projectinrichting van uw nieuwe pand in Leiden of een andere plaats in Zuid-Holland? Of is uw huidige kantooromgeving toe aan een herindeling voor een verbeterde akoestiek? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag met het realiseren van een fijne werkplek.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Verbeter de werkplek

De juiste inrichting is voor iedere werkomgeving van groot belang. Allereerst heeft een fijne en comfortabele werkomgeving een positief effect op uw werknemers. Werknemers gaan liever naar een prettige en comfortabele omgeving, wat leidt tot een betere gemoedstoestand en betere prestaties. Ook voor uw zakelijke relaties is de juiste inrichting belangrijk. U heeft immers maar een keer de kans om een goede eerste indruk achter te laten. Door de projectinrichting van uw kantoor in Zuid-Holland aan ons over te laten, bent u zeker van een doordachte projectinrichting. U brengt de gewenste boodschap over aan uw bezoekers.

Laat u verrassen

Wilt u alvast inspiratie op doen? Op onze website bekijkt u een aantal van onze eerdere projecten. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf in gedachten hebben? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@turkvanrossum.nl of bel naar (0252) 46 32 90 en vertel uw wensen. Op basis van uw wensen voor projectinrichting maken wij een 3D-voorstel voor uw werkplek in Leiden, Noordwijkerhout of elders in Zuid-Holland.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top