Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Akoestiek kantoor

De akoestiek op kantoor is van groot belang voor een comfortabele werkomgeving. Wist u bijvoorbeeld dat een goede akoestiek bijdraagt aan een hogere productiviteit? Turk & van Rossum projectinrichters, een gespecialiseerd bureau in projectinrichting uit Noordwijkerhout, helpt u om de juiste toon binnen uw kantoor te vinden door bijvoorbeeld akoestische wanden te plaatsen. Voor de inrichting van uw werkomgeving met praktisch, akoestisch en stijlvol meubilair creëren wij zo een maatwerkoplossing voor uw kantoor.

Verbeter de akoestiek op uw kantoor met ons akoestisch meubilair

De manier van werken op kantoor verandert. Flexibiliteit is daarbij een veelgehoorde term. Doordat de werkwijze verandert, is er ook een andere kantooromgeving vereist, bijvoorbeeld met elektrisch verstelbare werkplekken en akoestisch meubilair. Zo wilt u dat werknemers in stilte kunnen werken naast een drukke vergaderzaal of dat ze geen last hebben van elkaars telefoongesprekken. De akoestische wanden en panelen voor op kantoor van ons bedrijf bieden dan dé oplossing om de beste akoestiek te realiseren.

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Zorg voor een prettige werkomgeving op kantoor met akoestische panelen en wanden

Veel werknemers vinden het prettig om in stilte te kunnen werken op kantoor. Dit heeft een positief effect op de concentratie en op de productiviteit. Naast dat onze akoestische wanden en panelen voor een prettige akoestiek op uw kantoor zorgen, is ook het design van het akoestisch meubilair een aandachtspunt. Het oog wil namelijk ook wat. Ons bedrijf kan akoestische wanden en panelen voor u verzorgen die prachtig bij de inrichting van uw kantoor passen.

Uw partner voor uw gehele kantoorinrichting

Wist u dat wij, als projectinrichter uit regio Leiden, naast akoestische wanden en panelen ook akoestisch meubilair hebben om de akoestiek op kantoor te verbeteren? Deze akoestische meubelen hebben een geluidsabsorberende werking en zorgen daarnaast u voor stijlvolle en praktische toevoegingen binnen uw kantoor. Bekijk ons assortiment en bespreek de mogelijkheden voor uw werkomgeving.

Neem contact met ons op voor deskundig advies over ons akoestisch meubilair

Verbeter de akoestiek op het kantoor met onze akoestische panelen en wanden. Wilt u uw onderneming compleet opnieuw inrichten? Neem dan contact op met onze locatie in Noordwijkerhout op door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door te e-mailen naar info@turkvanrossum.nl en ontdek de vele mogelijkheden van ons bedrijf. Uiteraard ontvangt u ook persoonlijk en deskundig advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top