Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Solero-parasol kopen

Wilt u een Solero-parasol kopen voor uw horecazaak of bedrijfstuin? Dan kunt u terecht bij Turk & van Rossum Projectinrichters, gevestigd in Noordwijkerhout. Wij verkopen allerlei soorten meubilair en andere producten van uitstekende kwaliteit. Als u een horecazaak heeft of een tuin of terras bij uw kantoor, schakelt u ons bijvoorbeeld in om een geschikte parasol van dit A-merk aan te schaffen. Wij helpen u zo aan een prettige en comfortabele buitenruimte voor uw personeel.

Een Solero-parasol kopen bij een specialist in inrichting en design

Bij ons als projectinrichter kunt u diverse meubelen en andere producten kopen voor uw buitenruimte, zoals een Solero-parasol. Deze parasols zijn perfect om te gebruiken voor een kantoorterras of in de horeca. De parasol heeft een hoge UPF-waarde, waardoor schadelijke uv-straling wordt gefilterd. Ook beschikt het materiaal over een waterafstotende coating, zodat uw gasten of medewerkers ook droog blijven bij slecht weer. Wilt u naast een Solero-parasol een van onze andere producten kopen op het gebied van horeca-inrichting? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Maak een afspraak voor passend advies

Wilt u een Solero-parasol kopen voor uw horecazaak? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken of maak direct een afspraak. U bereikt ons telefonisch via (0252) 46 32 90 of per e-mail via info@turkvanrossum.nl. Ook als u vragen heeft over ons bedrijf uit Noordwijkerhout of meer wilt weten over onze producten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met uw vragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top