Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Klanten aan het woord

Ik merkte dat de prijs-kwaliteitverhouding bij Turk & van Rossum Projectinrichters dik in
orde is. Een aantal jaren geleden schakelde ik Arthur Turk en Ben van Rossum in bij de inrichting
van ons nieuwbouwpand. Ik ben blij met het voortreffelijke resultaat. Het is echt schitterend geworden. De tafels, stoelen en kasten, alles. Het is een hele mooie, strakke inrichting die precies bij ons bedrijf past. Dat vinden ook de mensen die bij ons komen. Het valt gewoon op. Wat mij vooral aanspreekt in het contact is het actief meedenken met de klant. Daarnaast zijn de lijnen kort, de aflevering snel en houden ze zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Kortom: een professioneel bedrijf dat voor een professionele en goede inrichting gezorgd heeft.

J. Uittenbogaard, Algemeen directeur

Wat mij namens de gemeente Noordwijkerhout het meest aanspreekt in de samenwerking met Turk & van Rossum Projectinrichters is de service die geleverd wordt. “Als er iets kapot is, hoef ik maar te bellen en ze komen direct. Daarnaast denken ze mee en geven ze volop adviezen.
Hoewel ik als beleidsmedewerker faciliteiten vindt dat leveranciers zich iedere keer opnieuw moeten bewijzen en dus voor ieder project meerdere offertes aanvraag, komt ik toch al jaren bij de Noordwijkerhoutse projectinrichters uit. “Zo hebben ze onze nieuwe bureaus en kasten geleverd, een aantal vergaderzalen ingericht en zonwering geplaatst. De laatste keer was ik echt verbouwereerd over het resultaat. Ze leveren gewoon de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Dat had ik niet verwacht van een lokale partij. Maar gezien het feit dat ze het als klein bedrijf zo druk hebben, is het ook wel logisch.

H. Everaars, Beleidsmedewerker

Dat Turk & van Rossum kundig en met kennis van zaken praktisch adviseert, spreekt mij bijzonder aan. Dat valt telkens weet op wanneer ik contact met ze heb. Als Hoofd Hoteldienst van de zorgaanbieder voor senioren en chronisch zieken schakelde ik Turk & van Rossum projectinrichters in 2009 in. Dat was voor een grootschalig project op onze locatie Zuidland te Purmerend. Ze hebben toen al het meubilair geleverd, zoals de kasten en bureaus alsook de tafels en stoelen voor onze huiskamers. Die samenwerking is erg prettig verlopen. Ze reageerden alert op onze vragen en werkten punctueel, pragmatisch en oplossingsgericht. Daarbij werd er ook nog eens snel geleverd.
de heren kwamen ook voortdurend met goede tips en dachten volop mee, waaraan je kon merken dat zij veel kennis van zaken heeft. Dat is de inrichting zeker ten goede gekomen.

M. Jonker, Hoofd Hoteldienst
Back To Top