Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Ontvang deskundig advies
Realiseer een ergonomische werkplek
Verhoog de productiviteit

Home > Projectstoffering meubilair

Turk & van Rossum Projectinrichters is een echte specialist op het gebied van projectstoffering om stijlvol meubilair te realiseren. Ons bedrijf uit Noordwijkerhout weet als geen ander hoe ze uw bedrijfsruimte op een mooie en praktische manier optimaal in kunnen richten. Bespreek uw wensen met onze specialisten en wij zorgen voor prachtig meubilair en bijpassende projectstoffering, die perfect aansluit bij de sfeer van uw bedrijf.

Een specialist in projectstoffering voor stijlvol meubilair

Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van stijlvolle en praktische bedrijfsruimten. Wij voorzien u daarom graag van deskundig advies op het gebied van meubelstoffen, vitrages, gordijnstoffen, binnenzonwering en vloeren. Met onze uitgebreide diensten en service op het gebied van projectstoffering en meubilair, bent u verzekerd van een samenhangend geheel. Wij stappen daarbij op ieder moment gewenst moment van uw project in. Zo bieden wij onder andere ondersteuning tijdens de ontwerpfase of inventarisatie. Wij bieden onze werkzaamheden aan voor uiteenlopende sectoren. Zo zorgen we ook voor:

akoestische fauteuil

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neem contact op met ons bedrijf uit Noordwijkerhout

Wilt u ook een optimale projectstoffering voor uw meubilair realiseren? Maak dan een afspraak met onze specialisten uit Noordwijkerhout en ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen. U bereikt ons door te bellen naar (0252) 46 32 90 of door een e-mail te sturen naar info@turkvanrossum.nl. Wij helpen u graag met uw aanvraag.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top