Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Service en dienstverlening staan bij ons centraal

Zorginstellingen vragen om een aangepaste aanpak voor de inrichting.  We maken gebruik van zorggeschikte stoffen: 100% waterdicht, veilig en comfortabel. Zonder daarbij in te hoeven leveren op een gezellige, fijne en huiselijke sfeer.

zorginrichting

Speciale meubels voor de zorg

Functionele meubels die tegelijkertijd bijdragen aan een aangename sfeer. Ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, stapelbaar en met eenvoudig uitneembare onderdelen. Producten die uit te breiden zijn met verschillende hulpstukken, welke ze perfect geschikt maken voor gebruik in uw zorginstelling.

Genieten van de gewenste comfort, zonder daarbij in te leveren op design. Makkelijk te reinigen door uitneembare zitting en waterafstotend materiaal. Daarbij ook ergonomisch verantwoorde producten, met onder andere armleuningen met speciale grip wat het opstaan vereenvoudigt.

Projecten

De altijd veranderende manier van werken op kantoren vraagt om een daarop aangepaste omgeving. Flexibiliteit staat daarbij centraal. Of het nu gaat om vergaderen, geconcentreerd werken of het werken in warooms, het aanbod van producten groeit hier feiloos in mee.

Productgroepen voor kantoorinrichting

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke productgroepen voor uw inrichting geschikt zijn.

Back To Top