Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Van traditionele cellenkantoren tot open kantoortuinen er is veel veranderd in de werkomgeving op kantoor. Er wordt veel nagedacht over het vernieuwen van de fysieke werkplek en steeds hogere eisen gesteld aan de flexibiliteit van dynamisch kantoormeubilair.

Het tijd en plaats onafhankelijk kunnen werken zorgt ervoor dat we steeds vaker buiten kantoor werken, een ergonomische thuiswerkplek, een landingsplek onderweg of bij relaties. Community ruimtes zijn de nieuwe ontmoetingsplekken op kantoor geworden.

Door deze ontwikkelingen wordt akoestiek op kantoor steeds belangrijker. Het verminderen van geluidsoverlast op kantoor zorgt voor minder afleiding en stress. Tegelijkertijd zorgt geconcentreerd werken voor een hogere productiviteit. Wij creëren vaak plaatsen waar je solitair kan werken maar ook teamkamers en projectruimtes waar geluidsbronnen gebundeld worden.

Wij inventariseren, ontwerpen, calculeren, materialiseren & realiseren kantoorprojecten. Turk & van Rossum projectinrichters verzorgd naast kantoormeubilair o.a. projectvloeren, systeemwanden, systeemplafonds, projectverlichting, zonwering, schilderwerken en wandafwerking.

Uw project is bij ons in goede handen.

Arthur Turk & van Rossum

Onze maatschappij verandert en daarmee de behoefte aan inventieve werkomgevingen, de techniek en innovatief kantoormeubilair maakt dat mogelijk.
Maak kennis met Turk & van Rossum projectinrichters en ontdek ons assortiment kantoor- & projectmeubilair.

Back To Top