Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Palmberg Kantoormeubelen

Palmberg büroeinrichtungen GmbH

Palmberg is meest toonaangevende onderneming van de Duitse kantoormeubelindustrie en produceert hoogwaardige kantoorinrichtingen voor de Europese markt. De ergonomische werkplekken van Palmberg houden rekening met de individuele behoeften van de werknemers d.m.v. individueel aangepast kantoormeubilair.

Hoe comfortabeler we ons voelen, hoe effectiever we werken.

In een tijd waarin de eisen aan  moderne werkomgevingen steeds sneller veranderen, vertrouwd Palmberg bij het ontwikkelen van innovaties niet alleen op de resultaten van maatschappelijke & wetenschappelijke studies, maar ook op ons gevoel en onze decennialange ervaring en op de ruime praktijkervaring van onze geselecteerde dealers. “met plezier naar kantoor.”

Turk & van Rossum projectinrichters is al ruim twintig jaar de geselecteerde vertegenwoordiger van Palmberg op de Nederlandse markt. In onze showroom is het meubilair van Palmberg ruim vertegenwoordigd.

Geïnteresseerd in het ergonomische kantoormeubilair van Palmberg?

Wij kijken graag samen met u hoe het kantoor- & projectmeubilair geïmplementeerd kan worden in uw organisatie.

Populaire Palmberg collecties; Palmberg Caldo, Palmberg Crew, Palmberg Intro-Tec, Palmberg Systo-Tec, Palmberg Pensum, Palmberg Prisma 2, Palmberg Select, Palmberg P4, Palmberg Orga Plus & Palmberg Palma.

Back To Top