Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
Kantoormeubilair

Turk & van Rossum inrichtingsvoorstellen

Bij het inrichten van een bedrijfspand is de samenwerking tussen Turk & van Rossum projectinrichters en de opdrachtgever zeer belangrijk.

Tijdens een orienterend gesprek worden de wensen en eisen geinventariseerd en gekeken naar de indeling van de beschikbare ruimtes in het bedrijfspand. Deze gegevens worden verwerkt in een vlekkenplan. Het vlekkenplan geeft een globale inrichting weer en is de basis voor het definitieve inrichtingsvoorstel.

De interieurarchitect visualiseerd het inrichtingsvoorstel middels twee- & drie dimensionale tekeningen.
De sfeer en uitstraling worden weergegeven in een kleur- & materiaal schema. Gezichtsbepalende onderdelen zoals vloerafwerking, raamdecoratie, wanddecoratie en accessoires zijn hier onderdeel van. Hierbij wordt rekening gehouden met de identiteit, huisstijl en gewenste uitstraling van de onderneming.

Bij de keuze van het kantoormeubilair zal er veel aandacht worden besteed aan de facilitaire en ergonomische eisen op het gebied van taak- & functieomschrijvingen, ICT, kabelmanagement, communicatie en samenwerking.

49_Inrichtingsvoorstel
Kantoormeubilair

Vervolgens wordt dit complete creatieve ontwerp uitgewerkt in een gespecificeerde offerte.

Aandacht besteden aan de arbeidsomstandigheden van medewerkers geeft altijd een positief resultaat op gebied van productiviteit, betrokkenheid, collegialiteit, het terugdringen van ziekteverzuim en/of personeelsverloop.
Een inspirerende werkomgeving draagt altijd positief bij aan concentratie, motivatie, communicatie en creativiteit.

Wilt u meer informatie ontvangen, een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of een bezoek brengen aan onze showroom. Neem dan contact met ons.

Back To Top