Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Zorginrichting

Inrichters voor de Zorg

Turk & van Rossum projectinrichters heeft jaren lange ervaring in het verzorgen van zorgmeubilair en creëren van complete zorg interieurs.

Ons assortiment zorgmeubelen is veelzijdig, voor gezondheidszorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. van gezellige huiskamer, restaurant, zorghotel, zorgpaviljoen tot dagactiviteitencentra. Voor ieder zorgproject bieden wij geschikt meubilair, afgewerkt met zorg geschikte materialen die aansluiten op de gewenste uitstraling. Onze interieurstylisten tonen u de mooiste materialen volgens de laatste trends.

Onze interieurarchitecten kunnen uw visie en ideeën vertalen naar een concreet interieurontwerp. Hierbij  houden wij rekening met diverse aspecten zoals sfeer, design, kwaliteit en veiligheid maar ook functionaliteit, hygiëne en reinigbaarheid vinden wij belangrijk. Tijdens dit creatieve proces materialiseren wij het zorgproject op basis van het ontwerp waarbij rekening gehouden wordt met uw budget.

Zo garanderen wij een sfeervol interieur waar uw bewoners & cliënten zich thuis voelen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Wij komen graag langs voor een kennismaking.

Arthur Turk & Ben van Rossum

Piaval Zorgmeubelen

Turk & van Rossum projectinrichters creëert sfeervolle interieur projecten voor de zorg. Zorgmeubelen voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, gezondheidzorg en revalidatietechniek. van zorgmeubilair tot concept zorginrichting volgens de laatste trends.

Back To Top