Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl

Horeca meubilair en het verzorgen van horeca inrichting

Wij bieden u een breed programma, standaard- en maatwerk horeca meubilair, geschikt voor binnen en buiten gebruik. Duurzaamheid en design perfect in balans. Van binnen tot buiten helpen wij horecabedrijven met het realiseren van hun unieke horeca-beleving.

zorginrichting

Inrichtings-voorstel voor uw horeca meubilair

De functionaliteit tonen wij u in een twee dimensionaal inrichtings-voorstel. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de indeling, de routing en de capaciteit van uw hotel, restaurant, of café.

Onze creativiteit verwerken wij in een drie dimensionaal inrichtings ontwerp zodat u de sfeervolle ambiance waarin u uw gasten kunt ontvangen kan voelen. De kleuren en matarialen worden gepresenteerd op een mood board. Dit samen geeft u een goede indruk van het eindresultaat passend bij uw horecaonderneming.

Projecten

De altijd veranderende manier van werken op kantoren vraagt om een daarop aangepaste omgeving. Flexibiliteit staat daarbij centraal. Of het nu gaat om vergaderen, geconcentreerd werken of het werken in warooms, het aanbod van producten groeit hier feiloos in mee.

Productgroepen voor horeca

Vanuit onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke productgroepen voor uw inrichting geschikt zijn.

Back To Top