Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek

Home > Ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek is van groot belang. Door een ergonomische kantoorinrichting te realiseren, bevordert u de gezondheid van uw werknemers en van uzelf. Een goede gezondheid verhoogt op zijn beurt de productiviteit van uw werknemers. En dat levert u als werkgever weer een aantal voordelen op. Turk & van Rossum projectinrichters in Noordwijkerhout helpt u graag bij het realiseren van een ergonomische werkplek.

Wat houdt een ergonomische werkplek in?

Veel mensen hebben een baan waarbij zij vele uren achter een computer werken. In dit geval is het belangrijk dat het lichaam een gezonde houding aanneemt om diverse lichamelijke klachten te voorkomen. Deze houding betekent een actieve houding met een rechte rug. Daarnaast zitten de voeten recht op de grond en zit de werknemer ver genoeg van het beeldscherm af.

Het creëren van een ergonomische kantoorinrichting

Nu u de voordelen en het belang van een ergonomische werkplek kent, is het realiseren van de kantoorinrichting de volgende stap. Maar hoe doet u dit? De eerste stap is het aanschaffen van ergonomische hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan een verstelbare bureaustoel en een aan te passen bureaublad. Ook is het belangrijk dat het scherm op de juiste hoogte hangt. Met deze hulpmiddelen stemt u de werkplek af op het individu.

Ontvang deskundig advies bij Turk & van Rossum in Noordwijkerhout

Voor een ergonomische kantoorinrichting kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij helpen bij het creëren van een efficiënte en gezonde werkomgeving waardoor de productiviteit omhooggaat. Neem contact met ons op via (0252) 46 32 90 en win deskundig advies in. Wist u dat wij daarnaast ook op het gebied van projectstoffering actief zijn? Ontdek uw mogelijkheden en neem snel contact met ons op.

Ook interessant

Meubilair voor zorginstellingen | Ontwerp kantoorinrichting | Projectinrichter

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top