Skip to content
Gieterij 5, 2211 WC Noordwijkerhout info@turkvanrossum.nl
  • Ontvang deskundig advies
  • Verhoog de productiviteit
  • Realiseer een ergonomische werkplek

Home > Elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is een aanwinst voor ieder kantoor. Veel mensen hebben een zittend beroep en brengen vele uren per week door achter de computer. Dit kan negatieve effecten hebben op de gezondheid van uw werknemers. Voorkom dit door een ergonomische werkplek te creëren en een elektrisch verstelbaar bureau voor uw kantoor aan te schaffen. Bij Turk & van Rossum projectinrichters in Noordwijkerhout helpen we u graag.

Bevorder de gezondheid van uw werknemers met een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau kunt u op verschillende hoogtes afstellen. Ieder individu is anders en met dit ergonomisch bureau kunt u iedere werkplek volledig naar wens maken. Ideaal wanneer u veel gebruikmaakt van flexibele werkplekken. Met een druk op de knop gaat u van een zittende houding naar een staande houding. Door regelmatig staand te werken, worden vervelende gezondheidsklachten voorkomen.

Creëer een efficiënte werkomgeving

Een ergonomisch bureau heeft een positief effect op de gezondheid van uw werknemers. Dit heeft uiteraard ook weer positieve gevolgen voor u als werkgever. Nu u de voordelen van een ergonomische werkplek kent, is de volgende stap het creëren van deze werkomgeving. Wij helpen u daar graag bij. Samen creëren we een efficiënte werkomgeving die de productiviteit verhoogt.

Ontvang deskundig advies bij Turk & van Rossum in Noordwijkerhout

Wilt u meer weten over een ergonomisch bureau of er deskundig advies over ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (0252) 46 32 90. Wij beantwoorden al uw vragen wat betreft de inrichting. Ook voor de complete inrichting van uw kantoorpand en de projectstoffering kunt u uitstekend bij ons terecht.

Ook interessant

Ergonomische werkplek | Meubilair voor zorginstellingen | Ontwerp kantoorinrichting

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top